<

У місті на Волині хочуть створити військово-патріотичний клуб

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:08 | 29.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
DSC_2428

У Володимирі-Волинському хочуть створити військово-патріотичний клуб.

28 жовтня у Володимирі-Волинському  відбулося засідання ради з питань молодіжної політики при виконавчому комітеті міської ради, на якому були представлені нові члени молодіжної ради:  Юрій Бігун – голова студентської ради агротехнічного коледжу та Маргарита Цехош – секретар студентської ради педагогічного коледжу, – повідомляє прес-служба Володимир-Волинської міської ради.

На засіданні  заслухали  інформацію про створення військово-патріотичного клубу в місті (доповідали –  Клим’юк Максим, керівник молодіжної громадської організації «РЕВЕРС» та Руслан Бормовий – майбутній керівник клубу, який буде функціонувати  на базі тиру ЗОШ №5), Юрій Бігун розповів про навчання в школі лідера, яке проходило  на базі Шацького лісового коледжу імені  Сулька.

Про історичну спадщину Володимира-Волинського розповіли директор державного історико-культурного заповідника «Стародавній Володимир»  Володимир Пикалюк та Світлана Федосєєва, завідувач відділу обліку, паспортизації та наукових досліджень пам’яток ДІКЗ. У «різному» обговорювалось питання про відзначення Дня студента.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер