<

У місті на Волині вшанували постраждалих за віру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:16 | 30.09.2014 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
6WDZPGefFoI

У Володимирі-Волинському 30 вересня біля ще недобудованої церкви Віри, Надії, Любові та матері їх Софії відбулась священна літургія,  – інформує інтернет-видання «БУГ».

Так, 30 вересня православна церква вшановує пам’ять святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії, які постраждали за християнську віру. Настоятель храму отець Євген Рябець провів богослужіння, ке відвідала його велика кількість жителів міста.

За словами отця Євгена Рябця, гроші на зведення храму збирають вже близько двох років. За цей час вдалося назбирати  приблизно 800 тисяч гривень. Великих меценатів немає. Усі прихожани дають стільки скільки зможуть. І так копієчка до копієчки – та й вийшла така сума. Та цих коштів, на жаль, мало. На будівництво церкви вже використано 150 метрів кубічних смереки, яку привозять із Яремчого. Так за машину дерева, котра має прибути у найближчий час  ще не заплачено.

У 137 році за наказом імператора Адріана Вірі, Надії та Любові відтяли голови, а їх матір Софію прирекли на душевні муки. Свята Софія та її дочки Віра, Надія та Любов, зазнавши за Христа великих душевних мук, зараховані Церквою до лику святих.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок