<

У Луцьку слухали кандидатів на посаду головного спортсмена Волині. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 9.10.2014 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
DSC_1752w

У Луцьку провели публічні кадрові слухання, під час яких обговорювали кандидатів на посаду начальника Управління у справах молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації.

Публічні кадрові слухання Громадської ради при Волинській ОДА відбулися в четвер, 9 жовтня, – повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Так, претендентів на посаду головного спорсмена Волині було четверо: Ігор Дмитришин, Віктор Галан-Влащук, Олексій Сорокун та Лілія Кревська, яка, однак, зняла власну кандидатуру з розгляду й отримала аплодисменти від присутніх.

Саме завдяки цим слуханням представники громадськості вирішили «перевірити на порядність» потенційних керівників. Ініціатором заходу стала Громадська Рада при Волинській ОДА.

Оцінити мій трудовий шлях можуть лише ті, з ким я працюю

Першим взяв слово Віктор Галан-Влащук.

Він зазначив, що йде на цю посаду для того, щоб змінити та поліпшити роботу Управління, підняти рівень спорту.

«Для цього у мене є відповідні знання та досвід роботи. Близько 10 років працюю у фізкультурно-спортивних організаціях області. Пройшов шлях спортсмена та спортивного судді. Оцінити мій трудовий шлях можуть ті, з ким я працюю», – запевнив він присутніх та наголосив, що одним із пріоритетних кроків його стратегії є подолання корупції у сфері спорту. Також він зазначив, що, на жаль, на даний час фінансові ресурси управління витрачають без планування цілей та очікувань, й пообіцяв розвивати матеріально-технічну базу організації.

Легка атлетика на Волині – «бідна родичка»

Наступним виступив Ігор Дмитришин, який наголосив, що у нього декілька вищих освіт. Його обурює те, що, мовляв, на Волині є плани роботи у галузі спорту на 2014 рік, але це лише формальність для чиновників. А от певної стратегії розвитку – немає.

«Якщо ми будемо вкладати кошти в молодих спортсменів 10-15 років, тоді це буде вигідною інвестицією на майбутні роки. Також необхідно провести інвентаризацію ДЮСШ. Треба визначити, скільки є тренерів та спортсменів. Варто задуматись й над розвитком матеріальної бази: штанги, човни, весла і т.д. Але найбільше мене хвилює те, що легка атлетика у нас – «бідна родичка». Бо є талановиті спортсмени, але займатися їм ніде. Аби врегулювати це питання, потрібно понад 3 мільйони гривень. Це багато, але це – реально», – поділився він власним баченням розвитку спортивної галузі.

Кандидат на посаду зауважив, що варто подбати й про зарахування перспективних спортсменів до вищих навчальних закладів та створення спеціалізованого спортивного інтернату.

Для того, щоб вилікувати якусь проблему, її потрібно знати

Останній із ймовірних керівників управління Олексій Сорокун притримується позиції, що варто працювати над введенням рейтингів з олімпійських видів спорту та рейтингування спорту серед інвалідів.

«З одного боку, ми виявлятимемо аутсайдерів, а з іншого – бачитимемо реальну картину. Для того, щоб вилікувати якусь проблему, її потрібно знати», – резюмував він.

Обговорення тривають у форматі «питання-відповідь», де кожен із охочих може задати низку запитань усім трьом кандидатам на посаду головного спортсмена Волині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер