<

У Володимирі-Волинському вшанували загиблих під час Другої світової

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:01 | 28.10.2014 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
u_7YcvZbNWo

На площі Героїв Володимира-Волинського 28 жовтня з нагоди 70-річниці визволення України від фашистських загарбників поклали квіти до обеліску Слави, – повідомляє інтернет-видання “БУГ”.

Пам’ять захисників Батьківщини вшанували міський голова Петро Саганюк, члени виконавчого комітету міської ради, депутати міськради, духовенство, військовослужбовці 51-ої ОМБр і жителі міста.

День визволення України від фашистських загарбників настав внаслідок ряду наступальних операцій, найбільш значимі з яких: Донбаська, Корсунь-Шевченківська операція, Львівсько-Сандомирська і заключна Східно-Карпатська операція, яка була розпочата військами і з’єднаннями радянської армії з 8-ого вересня 1944-го року і призвела до остаточного звільнення та вигнання останніх гітлерівських загарбників з території України 28-го жовтня 1944-го року.

За словами місцевих жителів, особливо сьогодні, у час коли над нами нависла тінь війни ми знаємо ціну миру. У такий день хочеться побажати усім мирного неба над головою, щастя та світлого майбутнього.

День визволення України від фашистських загарбників відзначається в Україні 28 жовтня.

Свято встановлено в Україні згідно з Указом Президента України «Про День визволення України від фашистських загарбників» від 20 жовтня 2009 року.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця