<

У бюджеті Нововолинська є гроші для сімей бійців, загиблих в АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:36 | 18.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
DSC_0037-2

Зі звітом про підсумки виконання бюджету міста за 9 місяців 2014 під час засідання Нововолинського міськвиконкому виступила начальник фінансового управління виконкому міської ради Галина Бурочук,- повідомляє інтернет-видання «БУГ».

«Бюджет міста за 9 місяців поточного року становив майже 154 мільйони гривень, по загальному рахунку 138 мільйонів, і по спеціальному 16 мільйонів, що на 17,9 мільйона гривень більше, ніж у відповідному періоді минулого року. Виконання бюджету міста забезпечено на 101, 5 %  до помісячного розпису доходів, додатково отримано 532,8 тисячі гривень», – розповіла Галина Бурочук.

Також начальник фінансового відділу додала, що окрім перевиконання, є й недовиконання по двох видатках: податку на землю та збору на погашення деяких види підприємницької діяльності, і аналогічна ситуація була й минулого року.

Також Галина Бурочук зазначила, що цього року міськбюджет отримав з обласного бюджету  300 тисяч гривень для надання допомоги сім’ям трьох військовослужбовців, які загинули в АТО.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер