<

Україна заборонила ввезення продуктів з окупованого Криму

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:50 | 10.10.2014 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні
iz-kryma-budet-zapreshchen-vyvoz-produktov

Державна ветеринарна та фітосанітарна служба із 13 жовтня 2014 року вводить тимчасову заборону на переміщення та транзит вантажів, які підлягають державному ветеринарно-санітарному контролю, з території АР Крим та міста Севастополя в інші області України.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на прес-службу відомства.

“У зв’язку із створенням вільної економічної зони “Крим” з особливим режимом здійснення економічної діяльності на тимчасово окупованих територіях України, неможливим є здійснення заходів державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду за епізоотичною ситуацією, об’єктами ветеринарно-санітарного нагляду, виконанням обов’язкових протиепізоотичних заходів та програм контролю за здоров’ям тварин”, – йдеться у повідомленні.

Відповідно до повідомлень Міжнародного епізоотичного бюро та Россільгоспнагляду на території Російської Федерації постійно реєструються випадки особливо небезпечних хвороб тварин та птиці, нестабільною є також ситуація й на території Митного союзу.

“Так, на території Росії припинено обіг партії м’ясної продукції виробництва Білорусі, в якій виявлено геном збудника африканської чуми свиней”, – повідомляє прес-служба.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер