<

Сьогодні росіяни вийдуть на Марш миру проти війни з Україною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:00 | 21.09.2014 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
582150_w_300

У Росії сьогодні проведуть “Марш миру” – акцію проти російської агресії в Україні, яка має стати наймасовішою за останні півроку.

Як пише Крим.Реалії, напередодні “Маршу” організаторам акції в Москві вручили документ, який застерігає від порушення законодавства при проведенні зборів і мітингів, – повідомляє Gazeta.UA.

На думку одного з організаторів заходу Сергія Давідіса, ніякої особливої юридичної сили документ не має, але в деякій мірі він є свідченням суспільної уваги до акції.

Давідіс та його однодумці сподіваються, що акція пройде без ексцесів, хоча, враховуючи поділ в російському суспільстві щодо подій в Україні, можливість провокацій організатори не можуть виключити.

Організатори готують кілька основних гасел. Відомо, що головним стане “Путін, досить брехати і воювати!” – воно було затверджене Комітетом протестних дій.

Як зазначив один із організаторів акції Олександр Риклін, що для багатьох російських громадян “Марш миру” – чи не єдина можливість висловити невдоволення поведінкою влади.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа