<

Після такої гри потрібно розігнати півкоманди, – Кварцяний. Відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:57 | 4.10.2014 / Новини / , , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
1513634

Тренер луцької “Волині” Віталій Кварцяний емоційно прокоментував гру своїх підопічних під час матчу “Волинь” – “Ворскла”.

Керманич “хрестоносців” зазначив, що після такої гри половину команди треба просто вигнати, – повідомляє Корреспондент.

“Як розповісти про матчі команди, з якою працюєш, даєш вказівки, розповідаєш, показуєш? Я їм казав: Це все у вас вийде, якщо ви проявите характер. Не зробите цього, будете глухонімі, не будете підказувати один одному, нічого не буде. Всі грають мовчки. Приндета – глухонімий, Жунич – глухонімий, Шабанов – теж. Сімінін – капітан, він зіграв нормально, але я повинен грати з тими, кого мені Бог так створив …

Після цієї гри потрібно півкоманди розігнати.

У мене в 1989 році була команда, якою було легко керувати. Я не давав багато вказівок. Я міг брати будь-кого, але брав тільки тих, у кого був характер. Підбирав саме за цим критерієм гравців. Ми в першому колі програли лише одну гру, ще й у Луцьку. Після неї в роздягальні мої гравці все ж вирішили – хто прибирав ногу, хто не підійшов, хто поступився в характері.

А зараз взяв кого на контракт, а потім дивишся – характеру немає. Подивіться в роздягальні нашої команди на центральних захисників: у Жунича ні подряпини, у Приндети – ніякої. Вони не знають, що таке контакт, боротьба. Кичак чому не завадив Дедечко …

Що я їм зроблю? Не даси зарплату, то в суд, прокуратуру подадуть.

Стільки сил витратити і не виграти такий матч?! Зараз могли хоча б добу на четвертому місці побути. Так, гра ще далека від суперової, але взяти, вирвати перемогу треба було!

Полтава показала кращий характер, ніж ми. Цілий тиждень про це їм говорив. Вийшли – варені раки. Три підкати за матч було”, – сказав Кварцяний.

Нагадаємо, що поєдинок восьмого туру чемпіонату України Волинь – Ворскла завершився внічию 2:2.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер