<

Потужний волинський спорткомплекс держава обділила грошима

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:42 | 7.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні
DSC_0592

На спортивну школу Володимира-Волинського з держбюджету виділили досить мало коштів у 2014-му році – всього лише 16 тисяч гривень, – інформує інтернет-видання «БУГ».

Про це стало відомо під час зустрічі кандидата у народні депутати по мажоритарному округу №19 Ігоря Гузя з колективом дитячо-юнацької спортивної школи «Спартак», яка відбулася у вівторок, 7 жовтня.

Так, на фінансування видатків Володимир-Волинської дитячо-юнацької спортивної школи «Спартак» у 2014-му році виділили лише приблизно 16 тисяч гривень, хоча лише для того, аби закупити м’ячі для занять, потрібно 40 тисяч гривень.

За словами тренерів «Спартака», на інші спортшколи виділили значно більші суми, тому керівництво хоче добитися збільшення фінансування школи.

Гузь відзначив, що, коли його оберуть у Верховну Раду, готовий працювати у комісії з питань молоді, спорту та туризму та дбати про забезпечення належного фінансування волинського спорту, підтримки молодіжних організацій і команд. Він пообіцяв колективу школи, що хоча б раз у півроку буде відвідувати основні заклади округу, зокрема і ДЮСШ «Спартак».

Також Гузь вирішив «поганяти м’яча» із юнацькою футбольною командою школи. Кандидат стояв на воротах та бив штафні.

Після зустрічі кандидат разом із відомим волинським тренером і депутатом обласної ради Валентином Кошельником подивився виступ команди школи зі спортивної гімнастики, серед яких призерки всеукраїнських змагань та чемпіонки України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок