<

Порошенко пропонує крісло прем’єра Яценюку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:45 | 31.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
68097

Президент України Петро Порошенко запропонував майбутній фракції “Блоку Петра Порошенка” в парламенті підтримати кандидатуру Арсенія Яценюка на посаду прем’єр-міністра.

Про це йдеться  у Twitter глави держави, – повідомляє ТСН.

Раніше агентство “Інтерфакс-Україна” повідомляло з посиланням на свої джерела, “Блок Петра Порошенко” в п’ятницю проводить засідання за участю президента щодо майбутньої діяльності у Верховній Раді України.

На засіданні розглядаються питання створення парламентської коаліції, а також пріоритетів діяльності в майбутньому парламенті. У свою чергу, видання “Українська правда” пише, що за словами Порошенка, він отримав багато пропозицій внести кандидатуру Володимира Гройсмана на посаду прем’єра, але для єдності країни просить підтримати Яценюка.

При цьому президент підкреслив необхідність детального опрацювання коаліційної угоди з визначенням конкретних часових рамок реалізації положень. Також глава держави вважає “Блок Петра Порошенко” переможцем виборів, оскільки до 132 депутатів, які пройшли в Раду, приєдналися 18 самовисуванців.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер