<

Порошенко наказав готуватися до повного закриття кордону з РФ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:51 | 25.09.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
89_main

Схвалене президентом рішення РНБО передбачає тимчасове закриття всіх пунктів пропуску на кордоні з РФ.

Президент України Петро Порошенко підписав указ, яким ввів в дію рішення РНБО від 28 серпня “Про невідкладні заходи щодо захисту України та зміцнення її обороноздатності”, згідно якого, серед іншого, Кабміну доручається вирішити питання про тимчасове закриття всіх пунктів пропуску на кордоні з Росією, – повідомляє ТСН.

Про це у четвер повідомляє прес-служба глави держави. “Вирішити в установленому порядку питання про тимчасове закриття пунктів пропуску на державному кордоні України з Російською Федерацією для автомобільного, морського, пішохідного сполучення та припинення руху через них, а також у разі необхідності – питання щодо тимчасового закриття пунктів пропуску для інших видів сполучення”, – йдеться в указі президента.

Крім того, в документі наголошується на необхідності “вжити заходів щодо проведення односторонньої демаркації державного кордону України з Російською Федерацією та забезпечення його належного інженерно-технічного облаштування, у тому числі із залученням міжнародної технічної допомоги”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер