<

Парубій на Волині: про оборонну промисловість та зрадників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 12.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
DSC_0630

Комендант Самооборони Майдану Андрій Парубій розповів про те, чого не вистачає українській армії, та про стан оборонної промисловості України, – повідомляє інтернет-видання «БУГ».

«Те, що у нас було на виготовленні – те було запущене. Але, на жаль, на розробку нової зброї дуже багато часу, а Росія нас випередила за той час, коли наша армія знищувалася», – констатував Парубій.

Він розповів, що часто оборонні програми стикаються з бюрократичними питаннями, тому їх реалізація тягнеться по півроку. Також колишній речник РНБО констатував, що наші танки «відстають» від російських, і стрілецька техніка росіян може похвалитися більшою дальністю дії. І якщо з забезпеченням військових бронежилетами ситуація більш-менш, то з високоточним озброєнням є проблеми. Тому Україна мусить звертатися за допомогою до Європи та Америки.

Однією з головних проблем Парубій назвав нестачу безпілотників, бо противник все знає про розміщення українських військ, а українські війська не володіють відповідною інформацією. До того ж, за його словами, у штабах є зрадники.

«Ми вже арештували кілька генералів, які працювали на ворога, будучи в українських відомствах. В першу чергу реформу  в Міністерстві оборони, все міняти, бо поки там буде такий стан як зараз, буде дуже важко вигнати окупантів з нашої землі», – підсумував політик.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер