<

На телебаченні правду не кажуть, – вважають нововолинці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:09 | 3.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
телебачення

Про те, чи довіряють нововолинці українським телеканалам та чи дивляться місцеве телебачення, дізнавалися у місцевих мешканців кореспонденти інтернет-видання «БУГ».

Проблема об’єктивності засобів масової інформації є актуальною в Україні.  Інформацію про ті чи інші події можна подати з різних сторін, ми в цьому переконалися, порівнюючи російські та українські ЗМІ. Проте маніпулювати інформацією можна не тільки на загальнонаціональному рівні. Аналіз різних інформаційних джерел змушує кожного з нас поставити запитання «Чи довіряти ЗМІ? Яким ЗМІ варто довіряти, а яким ні?».

Мешканці Нововолинська розповіли про своє ставлення до ЗМІ та до місцевого телебачення, зокрема. Серед респондентів виявилися прихильники Волинського телебачення та СТН. Але нововолинців  обурює відсутність альтернативи у місцевому телебаченні.

«На місцевому телебаченні немає чого дивитися, бо воно заангажоване. Те, що мер замовляє, – те й вони показують», – зазначив один із респондентів.

Також один із респондентів зауважив, що телеканалу «Львівська жінка», який був у Нововолинську та критикував владу, позбулися.

Про цей телеканал та про те, що з ним трапилося, кореспонденти інтернет-видання «БУГ» розкажуть в одному із наступних сюжетів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця