<

На директора шахти №10 скаржитимуться муністру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 30.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні
1 (2)w

Оскільки робота шахти №10 «Нововолинська» зупинена, голова облдержадміністрації звернеться з листом у Міністерство енергетики та вугільної промисловості.

Про це під час розширеного засідання колегії облдержадміністрації 30 жовтня повідомив голова ОДА Володимир Гунчик, – повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

«За станом на вчора передпускова шахти №10 була відключена від енергоспоживання, на превеликий жаль, ми дізналися про це тільки сьогодні. Я дав доручення своєму раднику негайно розібратися із цим питанням. Якщо так себе поводитиме керівництво шахти, якщо так ми будемо вести роботу з відновлення шахти №10, то мені доведеться написати подання Міністру енергетики і вугільної промисловості про заміну виконувача обов’язків генерального директора передпускового об’єкту», – зазначив Володимир Гунчик.

З його слів, наразі вся область працює на те, щоб запустити шахту, а її керівництво, знаючи про проблеми, дозволяє собі допустити порушення і, не скоординувавши свої дії, зупинити роботу шахти. Він попросив підготувати лист у Міненергетики, в якому вказати на незадовільну роботу керівництва шахти. Якщо такі випадки повторюватимуться, він обіцяє відізвати своє подання на ім’я міністра про призначення Петра Солопа на посаду генерального директора шахти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок