<

Серед волинських податківців шукали корупціонерів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:32 | 23.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
svit24.net_1

Протягом 2014 року співробітники управління внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Волинській області здійснили 73 службові перевірки з метою запобігання, виявлення та припинення  корупційних правопорушень з боку фахівців органів Міндоходів.

В результаті проведеної роботи  керівникам органів Міндоходів в області внесено 7 подань для вжиття заходів реагування за фактами виявлених порушень, до дисциплінарної відповідальності притягнуто  8 працівників, – повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області.

Зважаючи на вжиті профілактичні заходи, направлені на усунення причин та умов, які сприяють вчиненню корупційних проявів, за матеріалами перевірок, здійснених працівниками  управління, складено один адмінпротокол про вчинення адміністративного корупційного правопорушення.

Водночас, до правоохоронних органів скеровано 30 матеріалів щодо порушень  чинного законодавства працівниками органів ГУ Міндоходів у Волинській області та Ягодинської митниці, які вони вчинили   при виконанні службових обов’язків. Для прийняття рішення згідно ст.214 КПК України  – у  семи  випадках  та надання правової оцінки – у двадцяти  трьох випадках.

Важливо, що співробітники  УВБ ГУ Міндоходів в області постійно реалізують комплекс заходів правового та виховного характеру. Як правило, це виступи в колективах  органів Міндоходів Волині та Ягодинської митниці та заходи індивідуальної профілактики правопорушень. Зокрема, за згадуваний  час проведено 549 таких  роз’яснювально-профілактичних  заходів.

З початку року співробітниками  управлінням внутрішньої безпеки вивчено та перевірено особи 46 кандидатів, які претендували на вакантні посади в Головному управлінні Міндоходів у Волинській області.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер