<

На Волині судять УБОЗівця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:00 | 30.09.2014 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
13705011001

На Волині засудили працівника УБОЗ, який за грошову винагороду пообіцяв злочинцю не притягувати його до кримінальної відповідальності.

Слідчим відділом прокуратури Волинської області завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні та скерували до суду обвинувальний акт щодо оперуповноваженого в особливо важливих справах відділу боротьби з етнічними організованими злочинними групами та екстремізмом УБОЗ УМВС України у Волинській області,  -повідомляє прес-служба прокуратури Волині.

Встановлено, що правоохоронець вимагав та одержав неправомірну вигоду в сумі понад 9 тисяч гривень від особи, яка вчинила тяжкий злочин, пообіцявши зловмиснику не притягати його до кримінальної відповідальності.

Працівник міліції, звісно ж, був обізнаний із методами та способами виявлення злочинної діяльності правоохоронними органами і добре продумав схему одержання коштів, проте завдяки злагодженій роботі відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях та слідчого відділу прокуратури Волині вдалося встановити, хто, де, коли, як і кому передавав гроші, аби виконати вимоги оперуповноваженого про надання йому неправомірної вигоди.

Тепер міру покарання для працівника міліції, який наразі відсторонений від посади, визначить суд.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок