<

На Волині споруди цивільного захисту населення не готові до використання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:16 | 23.09.2014 / Новини / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні
images (2)

Захисні споруди цивільного захисту населення Волині не готові до використання за призначенням. Про це заявив головний рятівник області.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика вчора, 22-го вересня, – пише ІА “Волинські новини”.

«У нас є затверджений робочий план дій щодо забезпечення готовності органів, які відповідають за цивільну безпеку. Цим планом передбачене виконання низки заходів, спрямованих на забезпечення готовності органів управління та сил цивільного захисту області в умовах надзвичайних ситуацій. Серед цих завдань – приведення захисних споруд цивільного захисту для готовності використання за призначенням. Однак сьогоднішній стан справ показує, що захисні споруди цивільного захисту населення не готові до використання за призначенням. Основні причини: підтоплення, руйнування огорож, металевих конструкцій та вихід з ладу систем життєзабезпечення», – інформує начальник управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук.

З огляду на це губернатор зобов’язав керівників районів і міст на наступне засідання колегії представити інформацію-звіт, що вони вже зробили і як бачать цю роботу на 2014-15-ті роки.

«У нас ступінь готовності області «нижчий плінтуса». Є цілий ряд документів зі столиці стосовно виправлення ситуації, і хочу, аби це було не лише на паперах», – наголосив Гунчик.

Варто зауважити, що на Волині є 242 потенційно небезпечних об’єкти, з яких 173 – об’єкти підвищеної небезпеки і 12 – хімічно-небезпечних об’єктів.

Нагадаємо, у Нововолинську міський голова також розпорядився оглянути приміщення для цивільного захисту населення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер