<

На Волині рятувальники перевіряли пожежну безпеку багатоповерхівок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:20 | 8.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
01

У Нововолинську рятувальники перевіряли пожежну безпеку  підвалів та горищ міста.

Днями співробітники Нововолинського міського відділу управління ДСНС України у Волинській області спільно з працівниками житлово-комунальних підприємств для попередження пожеж, надзвичайних ситуацій та загибелі людей на них, провели обстеження підвальних та горищних приміщень багатоквартирних житлових будинків шахтарського міста Нововолинська, – повідомляє прес-служба ДСНС уВолинській області.

Перевірка показала, що підвали та горища дбайливо доглянуті, а мешканці будинків розповіли, що стан пожежної безпеки підвальних приміщень знаходиться під їх пильним наглядом.

Також працівники ДСНС вручили громадянам тематичні листівки та провели роз’яснювальну роботу серед мешканців житлових будинків щодо дотримання правил безпеки у побуті та вкотре нагадали людям, що приміщення повинні бути не захаращеними та очищеними від сміття, забороняється також тримати легкозаймисті та вибухонебезпечні речовини, балони з газом тощо.

Подібні заходи проводять працівники ДСНС у всіх населених пунктах області і надалі приділятимуть максимум уваги питанням пожежної безпеки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер