<

На Волині рятувальники “ліквідовували” наслідки хімічного забруднення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:40 | 24.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
141
/ Коментарі відсутні
photo

Волинські рятувальники організували заняття. під час яких вчилися ліквідовува наслідки хімічногого забруднення середовища

22 жовтня на базі аварійно-рятувальної частини АРЗ СП Управління ДСНС України у Волинській області провели практичні заняття щодо організації розгортання і роботи пунктів санітарної обробки та принципів роботи засобів радіаційної та хімічної розвідки, – повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.

Під час їх проведення особовий склад відділення організував санітарну обробку забрудненого населення радіоактивними і отруйними речовинами, дезінфекції (дезінсекції) забрудненого одягу, використовуючи для цього можливості спеціального автомобіля ДДА-53Б.

Працівники управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області відпрацювали порядок взаємодії  з управліннями охорони здоров’я та санітарно-епідеміологічної служби щодо оперативного реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані з інфекційними хворобами, отруєннями людей та іншими медико-санітарними наслідками, для швидкого їх усунення у випадку реальних надзвичайних подій.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер