<

На Волині розповідатимуть “гоповідання”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:35 | 7.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
gopnik

Звикли, що література – це окуляри і незрозумілі розмови? «стендаЛь» руйнує стереотипи. Цього разу в Луцьку розкриють смак «гополітератури».

9 жовтня, у четвер, о 19:30, в клубі «Сучасник» (Конякіна, 14) презентація «Священної книги гоповідань» Павла Коробчука, – повідомляє Слово Волині.

Перш за все, організатори закликають усіх вдягати зручний і теплий одяг, тому що вечір передбачається у кращих традиціях «гопників». «Сємкі», адідас, карімати – і сюрприз!

«Священна книга гоповідань» – це історія трьох братів-хуліганів у спектрі вуличного трешу – викрадання дітей, махінації з нерухомістю, расизм, торгівля внутрішніми органами, пограбування банку і товарного поїзда, підробка наукових ступенів, підпал будинку, банальний гоп-стоп, парламентські вибори, розбійний напад, тітушкування тощо.Також є оповідання про Євромайдан.

За зовнішньою сюжетністю і розбишакуватістю проглядаються несвідомі пошуки виходів з ареалів, де відсутня культура, пошуки релігійності, становлення і руйнація особистості.

Під час заходу можна буде придбати книги та поспілкуватися з автором. Традиційно напередодні презентації є можливість виграти один примірник. Усі деталі в спільноті:https://vk.com/pavlo_korobchuk_lutsk

27134_1




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер