<

На Волині призначили нового начальника

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:11 | 29.09.2014 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
20140619150429

Призначили нового начальника ГУ ДФС у Волинській області.

Призначення на посаду начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталія Чуя одноголосно підтримали 17 представників інститутів громадянського суспільства, які входять до складу громадської ради при ГУ Міндоходів у Волинській області,  на черговому засіданні 26 вересня 2014 року, – повідомляє прес-служба  ГУ Міндоходів у Волинській області.

Відповідне звернення громадської ради при ГУ Міндоходів в області за дорученням представників громадськості підписав голова громадської ради при ГУ Міндоходів Волині Володимир Цибульський.

В.о. начальника ГУ ДФС у Волинській області Віталій Чуй поінформував учасників засідання про ініціативи щодо вдосконалення роботи органів ДФС в умовах пропонованого оновлення бюджетного і податкового законодавства.

«Децентралізація влади та податкова реформа стимулюватимуть нас до активного спілкування з представниками місцевого самоврядування, зокрема щодо потенційних резервів у наповнені місцевих бюджетів. Ця робота нами вже проводиться. Зокрема, останнім часом у форматі громадських слухань та обговорень ми пропонуємо лідерам територіальних громад  створити спеціальні паспорти обліку територіальних громад, які в майбутньому стануть повноцінним аналітичним додатком для планування доходів і видатків місцевих бюджетів«, – зазначив Віталій Чуй.

В.о. начальника ГУ ДФС в області підкреслив, що пропоновані владою реформи матимуть позитивний вплив не лише  на соціально-економічну сферу, а й сприятимуть підвищенню рівня податкової культури. «Децентралізація означає, що учасником бюджетного процесу стає кожен», – підкреслив Віталій Чуй.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер