<

На Волині поховали 24-річного героя АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:07 | 16.09.2014 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
12_09_14jpg

12 вересня, в п’ятницю, в Володимирі-Волинському поховали оперуповноваженого Луганського  прикордонного загону старшого лейтенанта Олександра Максименка.

Боєць підірвався на міні  поблизу села Нижньобараниківка Біловодського району Луганської області, обстежуючи ділянку кордону під час  супроводу знімальної групи місцевої телекомпанії ІРТА,  яка  хотіла зняти сюжет про дві сім’ї з села Бараниківка,  розстріляних наприкінці серпня вогнем з російської території, – повідомляє прес-служба Володимир – Волинської міської ради.

Похоронна процесія з тілом Олександра пройшла від його рідного дому на вулиці Туполєва до Свято-Успенського кафедрального собору, який не міг вмістити всіх, хто хотів попрощатися  зі своїм земляком та товаришем по службі.

Священики відправили панахиду за загиблим героєм.

Теплі слова розради для родини сказав  отець  Олексій Никитюк. Йому було особливо боляче, адже 27 липня цього року  він повінчав молоде подружжя – Олександра і Зою – на довге і щасливе життя.

«Гине цвіт української нації, наша молодь, наше майбутнє, ті, ким ми завжди пишалися. І в ці важкі часи, коли країна переживає таку біду, ми повинні об’єднатися у молитвах до Господа і просити,  щоб Він почув материнські страждання і сльози”, – сказав він і закликав не забувати тих, хто за віру, державу віддав своє життя.

Офіцером з великої букви, гідним представником Волині назвав  Максименка товариш по службі Олег Гросу, який запевнив, що смерть бойового побратима не була даремною, «бо ми відстоїмо ті ідеали, за які боровся Саша».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер