<

На Волині побили голову РДА: у постраждалого струс мозку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:00 | 15.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
images

Голова Володимир-Волинської РДА Володимир Савчук отримав тілесні ушкодження внаслідок суперечки із заступником голови райради Павлом Карпюком, – інформує інтернет-видання «БУГ».

У вівторок, 14 жовтня, близько 17.00 біля приміщення Володимир-Волинської РДА перебував автомобіль швидкої допомоги. У місті швидко розійшлися чутки, ніби щось трапилося із головою райдержадміністрації. На місці перебували правоохоронці та лікарі. Як виявилося, зі слів голови Володимир-Волинської РДА Володимира Савчука, між ним та заступником голови районної ради Павлом Карпюком виникла суперечка, в результаті якої Володимиру Савчуку були нанесені тілесні травми.

Правоохоронці склали протокол зі свідченнями усіх причетних до інциденту.

Наступного ж дня, 15 жовтня, відбулося засідання сесії Володимир-Волинської районної ради. Голови РДА Володимира Савчука на ній не було. За словами його сина Андрія, який з’явився у сесійній залі, батько знаходиться в реанімаційному відділенні Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання. У нього струс мозку.

На сесії також були присутні депутат обласної ради Валентин Кошельник, заступник голови Волинської облради Ігор Гузь та представники громадськості.

Для усіх присутніх ситуацію 14 жовтня спробував прояснити голова районної ради Андрій Оніщук. За його словами, подія заплямовує репутацію керівництва райдержадміністрації та всього депутатського корпусу райради. Перед законом усі рівні і повинні відповідати.

На засіданні сесії також був присутній начальник Володимир-Волинського міського відділу УМВС України у Волинській області підполковник міліції Віталій Здомищук. Він повідомив про те, що у відділі зареєстрована заява і відкрите кримінальне провадження.

Перед присутніми виступив син постраждалого голови райдержадміністрації Андрій Савчук. Він вимагав, аби на час розслідування заступника голови райради Павла Карпюка відсторонили від виконання обов’язків. За словами Андрія Савчука, є два свідки, які бачили, як Павло Карпюк наносив тілесні ушкодження голові РДА Володимиру Савчуку.

Депутати і пристуні були обурені поведінкою заступника голови районної ради Павла Карпюка. За їхніми словами, «не для того було обрано цьогоріч нове керівництво, щоб чвари розводити».

Після цього громадськість й декілька депутатів покинули сесійну залу.

Згодом депутати почали розгляд порядку денного. На поряд денний було винесено 20 проектів рішень. Оскільки більшість із них була докладно розглянута на депутатських комісіях, рішення приймали швидко. Зокрема, розглянули проекти рішень Про звіт про виконання районного бюджету на перше півріччя 2014 року; Про Програму патріотичного виховання молоді, підготовки та проведення призову на строкову службу до лав Збройних Сил України у Володимир-Волинському районі на 2014-2015 роки та інші.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер