<

На Волині планують створити єдиний центр для волонтерів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:40 | 27.09.2014 / Новини / , , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні
завантаження

 Під час зустрічі голови правління Благодійного фонду «Волинь-2014» керівника СП ТОВ «Модерн-Експо» Петра Пилипюка з волонтерами, які допомагають українським військовим та їхнім родинам, говорили про створення Волинського єдиного центру для волонтерів.

Петро Пилипюк презентував основні напрямки діяльності фонду, а також розповів про його учасників, – повідомляє Волинський інформаційний портал.

«Ми об’єдналися для здійснення благодійної діяльності в інтересах України та підтримки тих, хто потребує піклування та захисту. Ми працюємо адресно, прозоро та поза політикою і готові прийняти в свої лави інших учасників, які бажають долучитися до фонду та творити добрі справи», – сказав голова правління Благодійного фонду «Волинь-2014».

Волонтери, своєю чергою, поділилися вже зробленим та запропонували декілька механізмів допомоги військовим. Кажуть, що у зв’язку з похолоданням, нині воякам на передову, в першу чергу, необхідно придбати термобілизну, обігрівачі, теплий одяг. Окрім того, йшлося про підтримку 1-го батальйону територіальної допомоги.

Результатом зустрічі стало обговорення можливого створення в Луцьку Волинського єдиного центру для волонтерів з єдиною базою потреб військових, а також який би координував дії вже створених центрів, які функціонують в обласному центрі, Ковелі та інших районах Волині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер