<

На Волині не освоїли кошти, виділені на альтернативне паливо

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:11 | 27.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
zarobiti_v_interneti

Виділені Кабміном кошти для переведення газових котелень на альтернативні види палива в області досі не освоїли.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови ОДА Володимира Гунчика сьогодні, 27 жовтня, – повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

До кінця року залишилося всього 2 місяці і область має за цей час освоїти майже 12 мільйонів гривень.

Нагадаємо, Волинь продовжує замінювати газові котельні на твердопаливні, або шукає альтернативні джерела палива. Цього року області виділили 12 мільйонів гривень від українського уряду на такі заходи. Та з 12 мільйонів досі освоєно лише 800 тисяч гривень.

Відтак, на Волині побоюються, що область може втратити гроші.

«Шановні голови РДА, звертаю вашу увагу на те, що за вашими заявками були прийняті відповідні рішення департаментом ЖКГ. Залишилося 2 місяці. За цей час нам треба освоїти 12, 1 мільйона гривень, а освоєно лише 800 тисяч гривень. Це говорить про те, що ви не займаєтеся цими питаннями, і ці кошти зависнуть і пропадуть, або ж є якісь проблемні питання з реалізацією цих проектів. Я розумію, що на першому етапі йшла закупівля обладнання. Але з того моменту, поки прийшли кошти, минуло більше місяця», – зауважив голова ОДА.

Відтак, під час наступної наради в облдержадміністрації розбиратимуться детально, які проекти не реалізуються і чому. Адже згідно із заявками районів, на заміщення газу в області цьогоріч потрібно було 20 мільйонів гривень. Однак, частину проектів відсіяли.

Наразі в ОДА аналізуватимуть, чи не буде в кінці року так, що частина відібраних проектів не буде реалізована.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер