<

На Волині не використовують гроші для бійців АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:48 | 27.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
123

Кошти, які пройшли через казначейство на закупівлю житла сім’ям загиблих військовослужбовців та допомогу інвалідам АТО, не використані в повному обсязі.

Відтак, в області виникає парадокс: кошти є, а казначейство просить місцевих чиновників їх використовувати, – повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови ОДА Володимира Гунчика сьогодні, 27 жовтня.

Згідно з інформацією Головного управдіння Державного казначейства області, на рахунки управління у жовтні з державного бюджету надійшли кошти на закупівлю житла для забезпечення сімей загиблих військовослужбовців офіцерського та рядового складу, які брали безпосередню участь в проведенні антитерористичної операції. На ці потреби цього місяця надійшло 394 тисячі гривень. 214 тисяч уже пройшли через управління ЖКГ виконкому Володимир-Волинської міськради. Але кошти ще є, тож чиновникам нагадують про них.

Окрім того, на рахунках виконкому Луцької міської ради є 493 тисячі гривень, які надійшли з резервного фонду. Призначення цих коштів – закупівля житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в проведенні АТО та забезпеченні порядку на державному кордоні.

«Ці гроші перебувають на рахунках виконкому Луцької міської ради – прошу використовувати», – каже начальник ГУ Державного казначейства у Волинській області Михайло-Мирослав Леміщак.

Крім того, на рахунку обласного військкомату лежать 11,9 мільйона гривень, які перераховані для виплати одноразової допомоги сім’ям військовослужбовців, які брали участь в АТО, і стали інвалідами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер