<

На Волині з’явились волонтери-баптисти.Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:58 | 28.09.2014 / Новини / , , /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні
article1084

Волонтерами, які повезли з Нововолинська в зону АТО допомогу для наших бійців, виявились євангельські християни-баптисти.

Депутат Нововолинської міськради Руслан Влодарчик, теж волонтер, зустрів їх на виїзді з міста, – повідомляє Нововолинськ діловий.

“У святковий день (Воздвиження Хреста Господнього) повертався я з Володимира-Волинського — й  на межі Нововолинська помітив знайомих. Під’їхав, зупинився, перекинулися словами… Була думка, що хлопці бульбу везуть продавати, хотів запитати, яка ціна.
А виявилося — це волонтери, які з хвилини на хвилину мали вирушити на схід із допомогою в зону АТО, і чекали на другий автомобіль”, – розповідає Влодарчик.

“Із розмови дізнався: вже близько двох місяців мої знайомі з “Ковчега” організовують передачі (а це і продукти, і військове спорядження, і весь реманент, необхідний для бійців). Завезли понад 60 тонн гуманітарно-військової допомоги.
Усі вони — з релігійної громади Церкви євангельських християн-баптистів”, – додає волонтер.

Довго вмовляв їх сказати кілька слів на камеру. Відповіли:”Ми не піаритись їдемо, ми виконуємо свій громадянський обов’язок. Бо розуміємо: ми в тилу, а хлопці на передовій захищають наш спокій, спокій наших рідних і близьких”, – додає депутат.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця