<

На Волині у двох селах з’явився інтернет

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:20 | 22.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
1363559751_internet-v-kazhdoe-selo

У жовтні Укртелеком активізував роботи з розширення географії надання послуг інтернет у невеликих населених пунктах України.

У другій декаді жовтня мешканці 10 сіл п’яти областей країни отримали доступ до безлімітного інтернету від оператора, – повідомляє прес-служба Укртелекому.

На Сумщині доступ до Всесвітньої павутини отримали жителі сіл Самотоївка Краснопільського і Баничі Глухівського районів. Також інтернет від оператора з’явився в селах Топільне Рожищенського і П’ятидні Володимир-Волинського районів Волинської області.

Оператор як і раніше насамперед підключає до мережі об’єкти соціальної інфраструктури. Уже за перші дні роботи, інтернет від Укртелекому з’явився в кількох сільських радах, школах, дитячих садках, медичних та культурних установах. Також усім соціальним об’єктам, що заздалегідь подали заявку на підключення, оператор надає істотну знижку на користування інтернет-послугами.

Згідно з результатами соціологічного опитування «Електронне урядування в дзеркалі громадської думки», яке провела соціологічна служба Центру Разумкова в середині вересня поточного року, в Україні 45% громадян не користуються інтернетом. Більшість з них мешкають у невеликих населених пунктах.

Поява інтернету в українських селах і селищах є запорукою їх успішного розвитку, що приводить до підвищення стандартів у всіх сферах життя і створення нових робочих місць.

Усього з початку року Укртелеком забезпечив безлімітним Інтернетом 92 нових населених пункти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер