<

На Волині в виправній колонії відіграли два весілля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:51 | 1.10.2014 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
DSC00881

На Волині в Цуманській виправній колонії відіграли два весілля.

У Цуманській виправній колонії  (№84) управління ДПтС України у Волинській області  вирішили пов’язати своє життя та  стали  «на  рушничок щастя»  дві пари наречених, – повідомляє прес-служба УДПС у Волинській області.

За сприяння керівництва установи представниця Ківерцівського РАЦСу  в урочистій обстановці зареєструвала шлюби та видала нареченим свідоцтва про одруження. Приємно бачити щасливі обличчя наречених, усміхнених батьків та родичів з приводу цієї  радісної  нагоди.

Як розповів засуджений Микола Ілов, він відбуває покарання з жовтня 2013 року,   працевлаштований  на пилорамі установи, бере  участь  у  роботах з благоустрою установи,  грубих порушень режиму утримання не здійснює. Микола  сподівається сумлінною поведінкою та ставленням до праці довести адміністрації своє виправлення та звільнитися умовно-достроково.

Дружина Вікторія збирається  підтримувати  його та бути «вірним другом»  як під час відбування покарання, так і після звільнення з установи.  У них  народився син, якому уже виповнилося 5 місяців, він буде  об’єднуватиме молоду сім’ю.

На  перспективу  в  нього  є плани  працевлаштуватися  за  спеціальністю, утримувати сім’ю,  доглядати за дитиною.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа