<

На Волині візьмуться за продавців спиртного неповнолітнім

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:53 | 19.09.2014 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
reyd3

У Володимирі-Волинському пильніше слідкуватимуть за продажем алкоголю неповнолітнім, – інформує інтернет-видання «БУГ».

У четвер, 18 вересня, у приміщенні міської ради було проведено засідання координаційної ради Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене».

Суть акції полягає у профілактиці продажу неповнолітнім алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива. Під час засідання координаційної ради було заслухано пропозиції її учасників, керівників громадських організацій, щодо проведення різноманітних заходів у рамках цієї акції.

Загалом,  у рамках акції «Відповідальність починається з мене» планується проведення низки заходів, які сприятимуть цілям акції.

Зокрема, планують здійснити рейди у торгівельних точках з метою дотримання правил торгівлі алкогольними та слабоалкогольними напоями.

Серед них: розміщення інфо-стікерів з номерами гарячої лінії у торгових закладах міста; перевірка сигаретного і алкогольного асортименту, представленого у торговому закладі, з метою профілактики продажу неповнолітнім. Також планують розповсюджувати інформаційні буклети.

Окрім того, у рамках акції«Добрі справи» також заплановані прибирання міських зон відпочинку, проведення суботників, інших заходів, спрямованих на благоустрій міста; проведення флеш-мобів «За здоровий спосіб життя», розміщення інформаційних білбордів тощо.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер