<

На Волині встановили пам’ятник герою АТО. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:35 | 25.09.2014 / Новини / , , /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні
1403674387_original

У Володимирі-Волинському люди прийшли вшанувати світлу пам’ять юнака, який загинув у зоні АТО, – інформує інтернет-видання «БУГ».

25 вересня 40 днів світлої пам’яті, з дня, коли в зоні АТО загинув випускник Володимир-Волинського педагогічного коледжу імені Агатангела Кримського.

Іван Пасевич загинув, героїчно накривши своїм тіло гранату, тим самим врятувавши своїх побратимів. У пам’ятний день у коледжі відбулася жалобна «лінійка».

Директор педколеджу Микола Савельєв зазначив, що люди повинні пам’ятати героїчний подвиг Івана та всіх військових, які сьогодні відстоюють незалежність нашої держави.

«Аби якось долучитись з допомогою військовим, студентами та викладачами була зібрана сума грошей, понад 11 тисяч гривень, на які закуплено бензопили та теплі речі особистої гігієни», – додав Микола Савельєв.

На завершення жалобної лінійки директор педагогічного коледжу додав, що цього річ, всі преміальні кошти призначені на премії до дня вчителя, будуть також передані військовим, або ж за них будуть закуплені речі за необхідностю.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер