<

На Волині батько хоче нажитися на смерті сина-бійця. Відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:20 | 30.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
zsu_5a689

Батько волинського військовослужбовця Віталія Махновця, який іще у травні загинув під Волновахою, хоче грошей за те, що «народив» героя. Чоловік претендує на 300 тисяч гривень.

Це половина одноразової державної допомоги, яку передбачено родинам загиблих українських бійців. Втім, мати і сестра вбитого солдата прагнуть віддати ці гроші на потреби військових, – повідомляє ZIK.

Матір загиблого воїна Віталія Махновці розповідає, що змушена була виховувати дітей самотужки, оскільки їхній батько постійно пиячив. Майже двадцять років, каже жінка, чоловік до них не навідувався.

«Він  вже тепер претендує на гроші. Суддя запитала у нього: «А ви чимось допомагали?». Він визнав, що аліментів не платив. Однак суддя на це уваги не звернула. А ще запитували  у нього, чи матеріально він допомагав з похоронами, то він відповів: «Я там був!», –  розповідає матір загиблого військовослужбовця Марія Махновець.

Батька-тирана пам’ятають і сусіди Махновців. Стверджують: і дружина, і діти не раз ховалися від нетверезого чоловіка.

Попри слова рідних і друзів загиблого, суд таки дозволив гроші поділити. Мовляв, батько не був позбавлений батьківських прав. Втім, мати з сестрою загиблого на сході бійця не погодились з таким рішення суду, а відтак вже написали заяву в апеляційний суд.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок