<

Майже сто волинських студентів здали кров для учасників АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:20 | 19.09.2014 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
x_9c130e5b

Студенти Володимир-Волинського педагогічного коледжу здали кров на підтримку українських військових 19 вересня, – інформує інтернет-видання «БУГ».
На заклик взяти участь в благодійній акції відгукнулися близько сотні студентів. За словами спудеїв – це їхній обов’язок, адже донорська кров може врятувати життя наших захисників, котрі знаходяться зараз на сході країни.

«Організувати акцію із благодійної здачі крові було легко, адже із початку участь у ній хотіла взяти велика кількість студентів нашого навчального закладу», – зауважила заступник директора Володимир-Волинського педагогічного коледжу з виховної роботи Лариса Мечнік.  Вона також додала, що студенти свідомі та відповідальні й долучилися до акції добровільно.

За словами студентів, в цей важкий для країни час вони мають працювати заради спільної мети. І тому студенти Володимир-Волинського педагогічного коледжу  долучились до цієї ініціативи. Вони ведуть здоровий спосіб життя, ідуть на це свідомо та не потребують ніяких винагород, а тому є ідеальними донорами, зазначають медики.

Маємо надію, що ця акція стане прикладом для студентів усіх інших Володимир-Волинських навчальних закладів та для всіх мешканців міста та району.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця