<

Комендант Майдану розповів волинянам, чим поганий мирний план

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:20 | 15.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
DSC_0740

Комендант Самооборони Майдану Андрій Парубій розповів, чому негативно ставиться до переговорів та мирного плану врегулювання конфлікту на сході України, – повідомляє інтернет-видання «БУГ».

Про це стало відомо під час зустрічі Андрія Парубія та Ігоря Гузя з жителями Іваничів, Новововинська та Володимира-Волинського.

«Я не згодний з тим мирним планом, я не згоден з тими мінськими угодами. Там буде обиратися місцева влада без контролю України, і всі ці вбивці, маніяки – інакше їх не назву – отой «Бєс», Бєзлер, «Абвер», вони стануть мерами міст. Там виборів не буде – вони з автоматами там», – сказав екс-керівник РНБО.

Комендант самооборони Майдану навів один із яскравих прикладів – випадок із мером Горлівки Євгеном Клепом. Це єдиний мер-регіонал, який був обраний громадою. «Бєс» прийшов до нього з погрозами і вимогою написати заяву про відставку. Після того, як мер пішов, в окупованій Горлівці зібралася громада вимагати, щоб його повернули. Після цього «Бєс» почав вимагати від Клепа заяву, що мер не повернеться на посаду.

«В мене просте питання: хто переможе на виборах – «Бєс», чи той, кого підтримує громада? Звичайно,  «Бєс». В нас нечиста сила буде мером міста», – підсумував Андрій Парубій.

Також комендант Самооборони Майдану нагадав, що Безлер брав у полон людей та погрожував розстрілювати по двоє за годину, що це вбивця, який перейшов будь-яку моральну межу. І якщо такі люди як він стануть мерами, керівниками народної міліції, яка не буде контрольована державою, можна лише здогадуватися, що в майбутньому чекає регіон і Україну.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер