<

Комбат «Дніпра» назвав імена винних в Іловайській трагедії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:16 | 30.09.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
DSC_0135

Командир батальйону «Дніпро» Юрій Береза назвав імена чиновників, некомпетентність яких призвела до загибелі військових в Іловайському котлі, – повідомляє інтернет-виданння «БУГ».

Про це стало відомо під час зустрічі командира з мешканцями Володимира-Волинського та Нововолинська, що відбулися 29 вересня.

«Смерті хлопців, що загинули в Іловайському котлі, лежать на совісті трьох людей: Міністра оборони Гелетея, начальника генерального штабу Муженка, і командувача Сектором «Д» Литвина», – наголосив комбат.

Береза розповів, що після того, як вдалося вирватися з Іловайського котла, він разом з іншими командирами батальйонів зустрілися з президентом України Петром Порошенком та висунули йому вимогу – гарантію юридичної відповідальність вищезазначених осіб. На роздуми президенту виділили місяць, мовляв, якщо реакції не буде, то як Береза застеріг владців, що «хоч схід і є зараз першочерговим питанням, далі батальйони підуть на Крим, а далі – на Київ через Москву».

Присутні зустріли промову оплесками.

Нагадаємо, під час зустрічі Юрій Береза наголосив, що бійців 51-ої бригади зрадили.

Також командир полку «Дніпро» розповів, що аби Україна могла себе боронити, варто запроваджувати національну армію, міліцію та резерв.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок