<

Командир “Айдару” закликав волинян прийти на вибори

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:32 | 8.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
original-1409826928

Кандидат у народні депутати України Ігор Лапін на прес-конференції із журналістами розповів, чому саме ці парламентські вибори не варто ігнорувати.

Зустріч із представниками ЗМІ відбулась 7 жовтня, – пише ВолиньPost.

Командир другої роти “Захід” батальйону “Айдар” Ігор Лапін розповів представникам преси, чому вирішив прийняти не лише бій в окопах, а й спробувати виграти бій проти олігархії:

“Мене мої побратими “благословили” на вибори. Не можу їх підвести. Буду йти до кінця і офіційно заявляю для всіх своїх конкурентів, що не буду знімати свою кандидатуру. Досить присилати до мене своїх знайомих з пропозиціями відмовитися від виборчих перегонів в обмін на чималі гроші. Пройшовши Майдан, виживши на передовій, зараз я йду у Верховну раду для того, щоб зламати існуючу систему олігархії”. Також “айдарівець” закликав усіх прийти на вибори та проголосувати:

“Але, перш за все, прошу кожного лучанина прийти і зробити свій вибір. Хто це буде – ваше рішення. Важливо, аби ваш голос не “загубився”, а виконав своє основне завдання – допоміг вибрати гідну людину у парламент”,- зазначив Лапін.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер