<

Командира 51-ої бригади відсторонили від командування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:31 | 25.05.2014 / Новини / , , /
Перегляди
20
/ Коментарі відсутні
20140607145352

Командира 51-ої  бригади Володимира Яцківа відсторонили від командування з’єднанням.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook пише громадський активіст Костянтин Зінкевич.

“Вчора я не хотів на емоціях коментувати відсторонення комбрига полковника Володимира Яцківа від командування. Хочу сказати генералам… Цей комбриг завжди виконує накази. А ви хоч раз запитали, як він їх виконує? Генерале, ти поцікавився, як виїхала 51-а бригада на схід, коли на не вистачало 900 !!! акумуляторів для колісної техніки, які усім народом купували?” – пише активіст.

“Ти ходив по базару, просив по 2 кг цвяхів, збирав дистильовану воду по всьому регіону? Ти хоча б телефонну слухавку підняв, щоб попросити щось для армії у підприємців? Чи ти дзвониш лише до абонента, який по рангу “не ниже своего”?” – повідомляє Зінкевич.
“Дисципліни, скажеш нема? Так, нема. А звідки їй взятись? Тиждень тому, як ти, генерале, приїжджав у бригаду, ти влаштував тренування на побудову блок-поста з усіма інженерними і саперними вимогами? Ні. Зате ти змусив 4 рази !!! переставляти “під лінійку” сотні автомобілів бригади, які стоять у місці дислокації”, – каже він.

“Слухайте сюди, панове генерали. Якщо матері ще раз перекриють якусь дорогу або якось інакше виявлять свій розпач, я допоможу їм знайти ВАС ОСОБИСТО КОЖНОГО, в армії або вдома. Нехай матері і жінки самі з вами поговорять”, – завершив громадський активіст.




28 Березня, Четвер