<

Кого не чує губернатор Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:31 | 23.09.2014 / Новини / , , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні
top-photo (1)

Волинські активісти закликають губернатора Волині Володимира Гунчика прислухатись до думки громадськості.

Про це йшлося під час прес-конференції активістів громадських організацій Волині щодо підписання угоди про співпрацю у вівторок,  23 вересня, – повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Відірваність державних структур від того, що переживає країна, зокрема війни, активісти назвали проблемою не лише Волині, а й усієї України. Як зазначив лідер «Правого сектора» Волині Павло Данильчук, багато що залежить від керівника області, однак новий губернатор Волині не любить спілкуватися з громадськістю. Так, він нагадав про те, як Володимир Гунчик намагався втекти від активістів, проте, згодом таки зустрівся з представниками громади. До того ж, очільник ОДА не з’явився на засідання громадської ради.

«Ми бачимо, що немає ніяких нормальних кадрових змін, всі думають, що всі революціонери поїдуть на Схід і нічого не буде. Треба піднімати це питання. Я не бачу, що державний апарат облдержадміністрації працює на оборону рідного краю, на співпрацю з громадськими організаціями, волонтерами, координує їхню діяльність», – зауважив Павло Данильчук.

З його слів, більшості держслужбовців байдуже те, що відбувається в країні, вони не розуміють тих, хто допомагає військовим.

Серед питань, які хочуть поставити активісти очільнику області, питання ситуації на кордоні із Білоруссю, підготовки області до зими, питання оборони тощо. Активісти запросили губернатора усе ж прийти на засідання громадської ради, яке відбудеться цього тижня та почути, що думає громадськість щодо його дій та чим вона живе.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця