<

Кандидат в нардепи на Волині взявся за вила і покритикував «Свободу»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:41 | 8.10.2014 / Новини / , , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні
DSC_0399

Кандидат у народні депутати по округу №19 Віктор Ярема провів чергову зустріч із виборцями у Павлівці Іваничівського району, де покритикував «старих політиків» і взяв головний атрибут Радикальної партії.

На зустріч у середу, 8 жовтня, зібралися приблизно 15 людей.

Ярема сказав виборцям, що місцеві ЗМІ його лише критикують, бо він належить до партії Ляшка. «Я ж є радикал, про мене у Нововолинську позитиву не може бути. Нам шось не так, ми ж дєйствуєм радикально… от ви почитаєте і переконаєтесь, що на нашу партію гонять».

Також він відзначив, що протиставляє себе «старим» політсилам, зокрема, Партії Регіонів, КПУ, «Батьківщині» та «Свободі». «Свобода» – це вичерпана сила, вона не показала того, що вона може шось робити. У вас був депутат від «Свободи» (Євген Мельник, – ред.), він нічого не зробив крім того, що наобіцяв багато», – заявив Ярема.

Про себе кандидат відзначив, що «щирий українець, в комуністичній партії не був».

Натомість від імені радикалів Ярема висловив думку, що діючого президента Петра Порошенка треба підтримати, а також допускає об’єднання із політсилою Арсенія Яценюка.

«Діючого президента не підтримувати не можна, щоб не розвалити повністю країну. Будуть вибори, і буде більшість в Ляшка, я впевнений, що будуть зміни в парламенті. Бо вони вже показали себе, вичерпалися», – заявив Ярема.

«Вони навіть армію не можуть забезпечити. Це самий основний прокол, що вони сидять півроку, а правлять ще генерали, які Росією поставлені. Це діюча влада. Коли гроші лежать на рахунку, а вони чекають тендерів, за таке розстрелювать треба, тут не нада навіть розбиратися, хто винуватий», – покритикував він нинішнє керівництво силових відомств.

Також політик додав, що «з регіонами і з «Батьківщиною» ми дружити не будем, а далі можем ми із Яценюком об’єднатися. Я не знаю.»

Також Ярема визнав, що зараз у селах багато проблем зі збутом сільськогосподарської продукції, зокрема, молока, адже переробні комплекси коштують дуже дорого, тому у селах доводиться вирізати худобу.

На завершення він закликав голосувати за себе, бо тоді виборці «не розчаруються». А ще кандидат взяв у одного із місцевих мешканців вила та охоче із ними позував.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа