<

Кандидата з Волині підтримав засновник Самооборони Майдану. Відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:20 | 7.10.2014 / Новини / , , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
383924845

Відомий політик Андрій Парубій виступив з відеозверненням у підтримку кандидата в народні депутати Ігоря Гузя, – повідомили у прес-службі кандидата.

«Я знаю Ігоря Гузя дуже давно, фактично змалку. І можу сказати, що Ігор всім своїм життям показав, як можна і треба любити Україну, як відстоювати інтереси простих людей. Він завжди був на передовій боротьби за Україну. І в останні буремні часи Майдану, АТО Ігор Гузь був одним з керівників Самооборони на Волині. Перед новим парламентом стоять великі завдання. Вкрай важливо, щоб там були люди, які не зрадять, яких неможливо буде купити, які будуть твердо і послідовно відстоювати позицію своїх виборців. Я знаю, що Ігор Гузь і є таким. Він не зрадить вас. Він не залишить вас. Він буде поруч разом з командою «Народного фронту» будувати сучасну, успішну Україну. Проголосувавши за Ігоря Гузя, ви проголосуєте за майбутню українську перемогу», – зазначив Андрій Парубій.


Довідка: Андрій Парубій – український політик. Секретар Ради національної безпеки і оборони України з 27 лютого по 7 серпня 2014 року. Народний депутат України 6-го та 7-го скликань. Під час Євромайдану був комендантом Самооборони Майдану.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок