<

Зараз 51-шу бригаду очолює Яцків, – Гунчик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:02 | 22.10.2014 / Новини / , , , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні
jats

51 -ою бригадою керує колишній керівник, якого вимагали повернути бійці.

Про це повідомив голова Волинської ОДА Володимир Гунчик під час зустрічі з рідними біців БТО «Волинь» у середу, 22 жовтня, – повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Нагадаємо, 51 ОМБ нині перебуває в процесі реформування у 14 бригаду. Бойовий шлях бригади мав немало трагічних моментів. Після розстрілу блок-посту під Волновахою, де загинуло 17 бійців, від командування відсторонили полковникаВолодимира Яцківа. Після того, як бригада потрапила в оточення під Іловайськом, зник командир бригади полковник Пивоваренко. Після цього командиром 51 ОМБр став офіцер ОК “Північ” полковник В’ячеслав Заболотний.

Згодом, на Волинь повернулися військові 51 бригади на переформування у 14 військове з’єднання. Власне, як запевнив, Президент України Петро Порошенко, основу нової бригади мають стати ті бійці, які героїчно себе проявили в боях АТО.

Нині, виконувачем обов’язків командира 51 ОМБ є полковник Яцків, – повідомив Володимир Гунчик.

«Ми добилися, що Яцків нині очолює 51 ОМБ. І будемо добиватися, щоб саме полковник Яцків очолив новостворену 14 бригаду. Хоч рішення приймають у Міноборони, та ми будемо наполягати про призначення Яцківа», – зазначив він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер