<

Жоден з нас не народжений для війни, але ми тут, аби захищати нашу свободу. Відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:50 | 16.10.2014 / Новини / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні
a084a5e--24f4992
На відео чоловіки зізнаються, що хтось з них – таксист, хтось – прораб, хтось – шахтар, студент чи програміст. Але зараз всі вони воюють, аби захистити нашу свободу.

“Жоден з нас не народжений для війни”, стверджують творці відео, – пише Українська правда життя.

Проект розповідає про звичайних чоловіків, які щоденно самовіддано виконують свій військовий обов’язок перед Україною.

“Кожного з них ви могли бачити у парку, зустріти в черзі у магазині або банку, бо не існує людини, яка була б спеціально народженою для війни, та всі ми змушені сьогодні захищати рідну країну”, – кажуть автори ролика.

Відео на підтримку української армії є результатом співпраці трьох творчих одиниць: агентства Banda Agency, продакшн компанії Radioaktive Film та американського режисера швейцарського походження Марка Реймонда Вілкінса.

З самого початку революційних подій у Києві, Марк активно підтримував протести проти колишньої влади та переймався долею України. Тому, побачивши сценарій, він одразу виявив бажання взяти участь.

Підготовка до зйомок тривала протягом двох місяців. Знімальна група у складі шістдесяти людей працювала виключно на громадських засадах; техніку для зйомок безкоштовно надали рентал компанії, а всі інші витрати покрили продакшн, режисер та агентство за свій кошт.

У ролях – як актори і прості люди, сам ролик – не документальний, розповів “Українській правді. Життя” креативний директор Banda Agency Павло Клубнікін.

Також Національну кампанію для Збройних сил України “Кожен з нас” буде підтримано в Інтернеті та на міських вулицях.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок