<

Діти Нововолинська танцювали за мир. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:21 | 16.10.2014 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Біля будинку культури міста Нововолинськ учора, 15 жовтня, відбулася акція «Діти за мир», – інформує інтернет-видання «БУГ».

Дійство відбулося за ініціативи відділу у справах молоді та спорту Нововолинського міськвиконкому та за активної підтримки студентської ради коледжу та учнів професійно-технічних училищ.

У програмі акції відбулася спортивна руханка, в якій участь взяли учні коледжу та училищ, після чого школярі затанцювали танок. Потім учасники утворили слово «мир», тримаючи у руках жовті та блакитні кульки.

«Я зверталася до викладачів, ми проводили організаційну нараду з цього питання, і учні та молодь міста погодилися провести такий захід. Наступного року плануємо такі заходи до дня здоров’я та дня фізичної культури. Сподіваємося, приєднається значно більше молоді», -розповіла начальник відділу з питань сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Нововолинського міськвиконкому Тетяна Супрунюк.

Також Тетяна Супрунюк розповіла, що учасники акції попередньо тренувалися у навчальних закладах з інструкторами, які отримали комплекс вправ, а перед виступом провели репетицію безпосередньо на площі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця