<

До бюджету Волині повернули понад 9 мільйонів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:05 | 7.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
149355

З початку року в ході оперативного супроводу кримінальних проваджень, розпочатих за матеріалами оперативних підрозділів ГУ Міндоходів у Волинській області, держбюджету відшкодовано 9,1 мільйона гривень.

Загалом протягом дев’яти місяців 2014 року за матеріалами оперативних підрозділів розпочато 45 кримінальних проваджень, у тому числі 28 тяжких, – повідомляє прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області.

Про ухилення від сплати  податків йдеться в 24 випадках, зокрема у 13 –  в особливо великих розмірах.

В результаті реалізації оперативно-розшукових матеріалів розпочато досудові розслідування за 6 фактами, пов’язаними з незаконним обігом підакцизних товарів, ( ч.3 ст.204 КК України).

За цей же час з незаконного обігу вилучено алкогольних напоїв, спирту та тютюнових виробів  на 7 мільйонів гривень. За рішенням суду в дохід держави конфісковано товарно-матеріальних цінностей підакцизної групи на 4,4 мільйона гривень

Окрім того, співробітники оперативних підрозділів викрили та зупинили  діяльність 4 підпільних виробництв фальсифікованої алкогольної продукції.

Підозру у вчиненні злочину оголошено особам у 10 кримінальних провадженнях, а до суду  спрямовано  12 кримінальних проваджень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця