<

Додому зі Сходу повернулись волинські міліціонери. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:25 | 7.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
PM756image005

Волинські міліціонери, які несли службу на Сході України, повернулись додому.

Коли ворота обласного управління міліції відчиняться перед автобусом з українським прапором, із неабияким хвилюванням чекали всі, хто прийшов привітати бійців, – повідомляє прес-служба міліції.

Оплесками правоохоронців разом із колегами зустрічав начальник УМВС України у Волинській області полковник міліції Петро Шпига.

Усім складом зведений загін вишикувався у дворі, а його командир –начальник міліції громадської безпеки підполковник міліції Анатолій Шумик доповів про успішне виконання поставлених перед правоохоронцями завдань і прибуття до місця постійної дислокації у повному складі.

“Уже вкотре ми зустрічаємо наших міліціонерів, які повертаються додому зі східних рубежів. Щоразу для нас це радісна подія. Своїми діями ви продемонстрували, що працівники міліції Волині – мужні, сильні духом і морально стійкі бійці, справжні українські патріоти. Сподіваюся, що проведена третя ротація буде останньою, і на сході нашої країни буде мир та спокій”, – звертаючись до зведеного загону, наголосив Петро Шпига.

Родичі та близькі поділилися розповідями про те, як чекали на повернення хлопців додому. Дружини та матері розповіли, що кожен їх день був наповнений тривогою та хвилюванням, але розуміння того, що вони покликані виконати свій службовий та громадянський обов’язок, захистити наші кордони та зберегти цілісність України, переважили всі їх переживання.

Попереду в правоохоронців кілька днів відпочинку, згодом кожен із них стане на захист правопорядку та безпеки жителів Волині.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер