<

Волинян запрошують долучитись до розробки стратегії “Волинь 2020”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:48 | 6.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
14
/ Коментарі відсутні
економіка (3)

В облдержадміністрації ухвалили рішення про створення робочої групи, яка формуватиме стратегію «Волинь 2020».

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації в понедіок, 6 жовтня, – повідомляє інформаційне агентство Волинські новини.

Протягом шести місяців, зі слів Володимира Гунчика, відповідно до рішення Уряду, потрібно відпрацювати питання розвитку Волині до 2020 року і винести на розгляд депутатів під час сесії обласної ради стратегію розвитку регіону. Робочу групу, з його слів, планують сформувати з представників влади – спеціалістів профільних управлінь і відомств, керівників комісій облради.

Інша категорія людей, яких залучатимуть до робочої групи – представники бізнесу та науковці волинських університетів. Також закликатимуть долучитися до розробки стратегії представників громадськості, які нині ведуть стратегічні для області проекти із залученням світових фінансових фундацій, грантові проекти тощо. Насамкінець, планують залучити представників ЗМІ, щоб утворити прозорий канал між робочою групою, яка напрацьовує питання стратегії розвитку області до 2020 року і громадськістю.

Володимир Гунчик дав доручення своїм заступникам та радникам надати йому на затвердження перелік членів робочої групи на початку наступного тижня. Склад групи він обіцяє винести на обговорення, максимально залучивши охочих. Кожен, хто бажає долучитися до розробки стратегії «Волинь 2020», повинен прийти із конкретними пропозиціями та проектами.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер