<

Волинян закликають годувати свою армію, а не чужу. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:58 | 28.09.2014 / Новини /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні
IMG_2044w

У Луцьку відбулась акція, під час якої громадські активісти закликали волинян фінансово підтримувати українську армію.

«Той, хто не годує свою армію – буде годувати чужу», – так закликають лучан до грошових пожертв для потреб українських військових під час благодійного марафону «Все для перемоги», – повідомляють Волинські новини.

Благодійна концертно-громадська акція волинських митців та усіх патріотів Волині на підтримку української армії «Все для перемоги» розпочалася сьогодні, 28-го вересня, 2014-го року о 12.00 на Театральному майдані Луцька.

Зі сцени до всіх присутніх звернуся духівники Волині: «Той, хто не годує свою армію – буде годувати чужу». Також повідомили, що станом на 14.00 годин уже зібрали більше 110 тисяч гривень.

Для збору коштів на Театральному майдані облаштували скриньки, також гроші приймають на розрахунковий рахунок Спілки афганців 26006055500199 в ПАТ «КБ ПриватБанк» МФО 303440 Код 20129977 з поміткою «Все для перемоги!».

Аби привертати увагу волинян до дійства, зі сцени виступають артисти, письменники, поети і творчі колективи нашого краю.

Окрім того, в рамках благодійного концерту та за сприяння громадської організації «Фундація розвитку громади» кожен охочий може написати листа солдату.

«Ми хочемо мир в Україні. Хочемо, щоб наші солдати поверталися додому живими і здоровими. Хай вони знають, що вони нам потрібні, я напишу їм листа. Дякую за те, що вони нас захищають», – каже маленький лучанин Данилко.

Ще один лист від луцького школяра проймає щирістю й теплотою до глибини душі: «Доброго дня. Слава Україні. Слава нації. Я дуже хочу, щоб ви повернулися живими і здоровими. Коли я дивлюся передачі, то мені жалко вас. Повертайтеся. Я вас дуже люблю!»




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа