<

Волинянам розказали, як не перезавантажувати електромережі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:27 | 22.09.2014 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
1751768_original

Зменшити споживання електроенергії у пікові години, щоб не ставити під загрозу функціонування промислових об’єктів, закликають волинян у ПАТ «Волиньобленерго».

Про це під час засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 22 вересня повідомив генеральний директор ПАТ «Волиньобленерго» Олександр Білець, – пише ІА “Волинські новини”.

З його слів, починаючи із серпня, підприємство працює в режимі лімітних обмежень, отримуючи графіки обмеження споживання електроенергії та графіки потужності. Він повідомив, що, наприклад, сумарна потужність 21 вересня становила 186,9,  а реально в пікові години 214 мегават, споживання електроенергії становило 4 025 кіловат-годин.

«Ми перевищили ліміти обмежень споживання та потужності. Слід розуміти, що графіки обмежень вводяться як початковий етап, далі йдуть графіки аварійних вимкнень. Ми важко переживаємо пік споживання електроенергії населенням з 20 до 22 години», – повідомив гендиректор ПАТ «Волиньобленерго».

Він зауважив, що таким чином під загрозу ставиться нормальне функціонування об’єктів промислової та бюджетної сфери. На його думку, нині важливо здійснювати роз’яснювальну роботу серед населення щодо зменшення споживання електроенергії у пікові години.

Волинян просять з розумінням поставитися до такої складної ситуації та обмежити використання електроенергії, не вмикати кондиціонери, електробойлери, інші електроприлади у години найбільшого навантаження енергосистеми, а саме: з 12:00 до 17:00 та з 21:00 до 22:00.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер