<

“Волинь” з “Ворсклою” зіграли внічию. Фото

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:45 | 4.10.2014 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
dsc_0839_0

Луцька «Волинь» після бойової нічиї 2:2 з полтавською «Ворсклою» піднялася на п’яте місце у розіграші вітчизняної Прем`єр-ліги.

Матч волинян та їх зелено-білих суперників відбувся у п’ятницю, 3 жовтня, на місцевому стадіоні «Авангард», – повідомляє Волинський інформаційний портал.

Перед матчем 7-ого туру між луцькою «Волинню» та полтавською «Ворсклою» було багато розмов, адже у випадку перемоги господарі могли піднятися на четверте місце у турнірній таблиці. Підкидав масла у вогонь і той факт, що на тренерському містку зустрічався учитель та учень: бувалий вболівальник футболу не забув вдалі виступи Василя Сачка під орудую Віталія Кварцяного.

За підсумками першого тайму до взяття воріт ближчими були господарі поля, однак на початку зустрічі м’ячем більше володіли гості. Перша половина матчу прогнозовано запам’яталася великою кількістю боротьби, дрібних фолів та стандартів. Піднятися зі своїх місць луцьких вболівальників змусив сольний прохід Матея, який на фланзі обіграв одразу чотирьох суперників. Однак ефектному дриблінгу румунського легіонера не вистачило точності в завершальній стадії.

Після перерви на полі продовжувалася та ж картина що і до того: раз по раз футболісти команд суперників порушували правила одне на одному, не бажаючи поступитися в єдиноборствах. На 54 хвилині у штрафному майданчику гостей на газоні опинився Валерій Федорчук: нарада Сергія Бойка із суддею на лінії – і рефері матчу призначає пенальті у ворота «Ворскли». Пробивати одинадцятиметровий штрафний удар взявся Ерік Бікфалві, й не дарма, адже «десятка» господарів впевнено пробив голкіпера зелено-білих Богуша.

Після забитого гола підопічні Віталія Кварцяного намагалися відсунути гру від своїх воріт, контролюючи м’яч у центрі поля, проте одна помилка – і рахунок у матчі зрівняно: Турсунов «замкнув» передачу Баранника з правого флангу. Після пропущеного гола роздумів Віталію Кварцяному «підкинуло» вилучення Руслана Бабенка. Хавбек молодіжної збірної України отримав другу жовту картку, залишивши свою команду у меншості. Попри це, не пройшло і 10 хвилин після голу «Ворскли» як лучани знову вийшли вперед, і знову і з пенальті. Гандикап у рахунку червоно-білим подарував влучний удар Маріотто, який розвів воротаря і м’яч по різних кутах.

Однак «Волині» так і не судилося в цей вечір відчути смак футбольної вікторії. Через дві хвилини після голу Маріотто Дедечко відновив «статус кво»: опорний півзахисник національної збірної України та полтавчан накрутив у штрафному «Волині» захисника та голкіпера і спрямував сферу у вже порожні ворота «Волині».

Фінальний свисток Сергій Бойка зафіксував бойову нічию 2:2. «Битва» учителя проти учня так і не визначила сильнішого. Закономірно, що після матчу «Ворскла» і «Волинь» посідають сусідні місця у турнірній таблиці, займаючи 4 і 5 місце відповідно.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер