<

Волинські правоохоронці затримали рецидивіста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:03 | 30.09.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
завантаження

На Волині правоохоронці затримали чоловіка з  “насиченим” кримінальним минулим.

Жителька Володимира-Волинського звернулась до правоохоронців та поскаржилась на свого чоловіка, – повідомляє прес-служба міліції.

Як виявилось, чоловік обдурив орендарів квартири своєї співмешканки, викрав мобільний телефон у товариша та велосипед у місцевої жительки, побив друга, зберігав боєприпаси та вбив чоловіка через ревнощі. Таким є повний перелік епізодів його кримінальної біографії.

55-річний місцевий житель раніше неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців.

Слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України за даним фактом розпочали кримінальне провадження, в ході розслідування якого з’ясувалися жахливі подробиці життя підозрюваного.

Правоохоронці з’ясували, що чоловік викрав мобільний телефон свого товариша, а через чотири дні, будучи в стані алкогольного сп’яніння, неподалік супермаркету поцупив у місцевої жительки велосипед. Минуло ще трохи часу – і чоловік, зустрівши друга, запропонував випити в квартирі спільних знайомих.

Власник помешкання придбав літр горілки – і компанія почала святкувати зустріч. Після вжитого між гостем і господарем через ревнощі виникла суперечка. Бійку між чоловіками розбороняв товариш, за що також отримав стусанів. Винуватиця суперечки нічого зробити не могла, і співмешканець після побиття залишився лежати на підлозі. А вже на ранок правоохоронці виявили тіло мертвого чоловіка.

Згодом під час допиту підозрюваний зізнався ще й у тому, що незаконно придбав і зберігав вдома патрони до автоматичної зброї.

Володимир-Волинський міський суд Волинської області засудив правопорушника до восьми років позбавлення волі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер